Hankkeet ja projektit

Tältä sivulta löydät tietoa hankkeista ja projekteista, joissa yhdistyksemme on ja on ollut mukana.

Käynnissä olevat:

Hävikkiruokakuljetus kaksi kertaa viikossa Etelä-Pohjanmaan alueella 9 eri paikkakunnalle, 45 000 pussia vuodessa.

Ruokajako Peräseinäjoella 3 kertaa viikossa: ma ja to klo 14 ja ti klo 18 (tiistai vain lapsiperheille)

Apua Ukrainaan ja ukrainalaisille Suomessa: tarvikekeräys Ukrainaan, ihmisten auttaminen turvaan ja tänne tulleiden pakolaisten avustaminen. Katso päivityksiä tarkemmin Facebook-sivultamme. Tätä varten olemme saaneet pienkeräysluvan.

MobilePay-numero 39494
Tilinumero FI93 4108 0010 7160 44 (laita viestiksi keräysnumero)
Keräysnumero on RA/2022/328
Keräyksen ensisijainen tarkoitus:
Ukrainalaisten auttaminen Ukrainassa ja Suomessa: tarvittavien humanitaaristen tarvikkeiden hankinta ja lähettäminen Ukrainaan, ihmisten auttaminen pois alueelta ja avustaminen Suomeen asettumisessa. Tarvikehankinnat, kuljetukset ja työkorvaukset.
Toisisijainen: osa-aikaisen ukrainatyön koordinaattorin palkkaus
Keräysaika 2.3.-2.6. 2022. Keräyksen järjestäjä: Uloskutsutut ry, Elina Viljamaa, p.0408097093

Menneet projektit:

Apua yli 40 paikkakunnalla – Hursti ja muut perinteiset ruoka-apuyhdistykset valtakunnallisesti 2016-2020. Hanketta rahoittaa Sosiaali- ja Terveysministeriö ja hallinnoi Samaria rf.

Varhaisnuorten kerho yhdessä Peräseinäjoen Kappeliseurakunnan kanssa vuodesta 2015-2018.

Joululahjaprojekti vuodesta 2012-2017 Joululahjat kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleville Tallinnan lastensuojelun asiakasperheiden lapsille. Projektia rahoitti ja toteutti Uloskutsutut ry vapaaehtoistyövoimalla ja lahjoituksin. Projekti toteutetiin yhdessä Tallinnan kaupungin sosiaalitoimen sekä Tallinnan helluntaiseurakunnan kanssa.

Tanssikurssityöpaja alaikäisille maahanmuuttajille kevät-kesä 2016. Hanketta rahoitti Seinäjoen kaupungin Kulttuuripalvelut ja hallinnoi ja toteutti Uloskutsutut ry yhteistyössä Seinäjoen Seurakunnan sekä Seinäjoen kaupungin nuorisopalveluiden kanssa.

Kesäleiripäivä yksintulleille alaikäisille turvapaikanhakijoille kesä 2016. Hanketta rahoitti Uloskutsutut ry lahjoitusvaroin ja toteutti Uloskutsutut ry yhdessä Seinäjoen Seurakunnan kanssa.

Joululahjaprojekti jouluna 2016  Tallinnan sairaalan lasten syöpäosaston potilaille. Projektia rahoitti ja toteutti Uloskutsutut ry vapaaehtoistyövoimalla ja lahjoituksin. Projekti toteutettiin yhdessä Viron syöpälasten vanhempien liiton kanssa (Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liit).

Jouluruokakeräys Peräseinäjoen vähävaraisille joulu 2014. Uloskutsutut ry suunnitteli ja toteutti jouluruokakeräyksen Peräseinäjoen vähävaraisille yhdessä Peräseinäjoen Kappeliseurakunnan diakoniatyön kanssa. Hanke toteutettiin lahjoitusvaroin.

Uloskutsutut ry teki vuosittain 1-6 avustusreissua Viroon ja toimittanut humanitaarista apua  yhteistyökumppaneiden kautta mm. lasten päiväkeskukseen, vastaanottokeskukseen sekä eri kaupunkien ruoka-apua jakaville tahoille Virossa.