USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitä nimi Uloskutsutut tarkoittaa?

Uloskutsutut-nimi tulee Ekklesia-sanasta, jolla ensimmäisiä kristittyjä kutsuttiin. Meille nimi ”Uloskutsutut” tarkoittaa olla mukana auttamassa syrjäytyneitä, vähävaraisia, vanhuksia, sairaita, tukea nuoria ja perheitä arjen vaikeuksien keskellä.

Mikä Uloskutsutut ry on?

Uloskutsutut ry on yhteiskristillinen yhdistys, jossa toimii ihmisiä, jotka haluavat ”rakastaa Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistä niinkuin itseään”. Uloskutsutut ry EI ole uskonnollinen yhteisö.

Uloskutsutut ry tekee humanitääristä työtä erilaisin keinoin, pääasiassa vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvaroin ja haluaa näiden kaikkien työmuotojen kautta auttaa ihmisiä hädässä kokonaisvaltaisesti.

Uloskutsutut ry tekee työtä sekä toisiaan, yhteistyökumppaneitaan että avunsaajia kunnioittaen. Tämä tarkoittaa vastuunkantoa, pitkäjänteistä työtä sekä toisten kohtelemista niinkuin itseämme tahtoisimme kohdeltavan.

Miten voi liittyä Uloskutsutut ry:hyn?

Uloskutsutut ry on yhdistys, joka valitsee jäsenet yhdistyksen syys- ja kevätkokouksissaan yhdistyksen hallituksen päätöksillä. Yhdistys pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä hakemukset. Voit siis lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksen jäsenyydestä. Suosittelemme kuitenkin, että ”tulet ja katsot” ensin toimimalla vapaaehtoisena jossain työmuodossamme.

 

Kysyttävää ota yhteyttä