USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mikä Uloskutsutut ry on?

Uloskutsutut ry tekee humanitääristä työtä erilaisin keinoin, pääasiassa vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvaroin ja haluaa näiden kaikkien työmuotojen kautta auttaa ihmisiä hädässä kokonaisvaltaisesti. Haluamme tukea syrjäytyneitä, vähävaraisia, vanhuksia, sairaita, syrjäytymisvaarassa olevia nuoria ja perheitä arjen vaikeuksien keskellä.

Uloskutsutut ry tekee työtä sekä toisiaan, yhteistyökumppaneitaan että avunsaajia kunnioittaen. Tämä tarkoittaa vastuunkantoa, pitkäjänteistä työtä sekä toisten kohtelemista niinkuin itseämme tahtoisimme kohdeltavan.

Miten voi liittyä Uloskutsutut ry:hyn?

Uloskutsutut ry on yhdistys, joka valitsee jäsenet yhdistyksen syys- ja kevätkokouksissaan yhdistyksen hallituksen päätöksillä. Yhdistys pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä hakemukset. Voit siis lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksen jäsenyydestä. Suosittelemme kuitenkin, että ”tulet ja katsot” ensin toimimalla vapaaehtoisena jossain työmuodossamme.

Miten voin tukea Uloskutsutut ry:n toimintaa?

Toimimme lahjoitusvaroin emmekä peri maksua työstämme ja annettavasta ruuasta avunsaajilta. Voit tukea työtämme halutessasi lahjoitusvaroin:

Tilin omistaja Uloskutsutut ry
Tilinumero FI93 4108 0010 7160 44

Kysyttävää ota yhteyttä